Kender du rækkevidden og mulighederne indenfor virtuelle netværk?
Det gør vi, og det er en af vores kernekompetencer!Tiden hvor en virksomhed kan slå et jobopslag op, læne sig tilbage - og vente på den rigtige kandidat er passé. I dag kræves målrettet projektstyring, indgående branchekendskab og dedikerede ressourcer for at gennemføre et succesfuldt rekrutteringsforløb.

Vi er i stand til at løse de vanskeligste rekrutteringsopgaver ved hjælp af et stort personligt netværk, de rigtige værktøjer og en moderne tilgang til search- og selection processen.

Du er velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende dialog om hvordan vi finder de bedste kandidater til din virksomhed.Virksomheder

Rekruttering kan være meget tidskrævende, og som virksomhed vil man ind i mellem opleve, at anstrengelserne ikke giver de resultater man ønsker.

Gør det I er bedst til - og lad Triple Match hjælpe jer med at finde og tiltrække de bedste kandidater. 

Læs mere om hvordan vi kan skræddersy rekrutteringsprocessen til din virksomhed

Kandidater

Det er ikke sikkert, at du er fuldstændig afklaret om hvorvidt du er aktivt jobsøgende? Det er heller ikke sikkert at timingen er helt rigtig - eller at du er sikker på, hvilket job der står højest på din ønskeseddel? 

Vi vil gerne i dialog med dig alligevel. Vi vil gerne høre om dine ambitioner, dine faglige kvalifikationer, og om hvad der motiverer dig! Du er mere end velkommen til at kontakte os.